40 jaar basketbal in Zuidlaren


epeios 40 jaar -240 jaar basketbal in Zuidlaren

Dit jaar viert de Zuidlaarder basketbalclub, tegenwoordig bekend als BV Zuidlaren Trojans, haar
40ste verjaardag. En om dat te vieren zal er een grote reünie worden georganiseerd. De voorbereidingen voor dit feest zijn inmiddels gestart.

In 1974 is het basketbal in Zuidlaren begonnen onder de naam Ritola, hoewel de wedstrijden toen nog wel in Gieten werden gespeeld omdat de Zwet nog in aanbouw was. Na een aantal jaren scheidde de club zich af van de andere sporten en opereerde verder onder de naam van BV Zuidlaren. Na een fusie werd de naam BV Zuidlaren Trojans gekozen. Epeios, bekend uit de Griekse mythologie als de bouwer van het paard van Troje.

In deze 40 jaar is er veel gebeurd, en vooral veel gebasketbald. Om dit te vieren zal er aan het begin van komend seizoen, rond september, een grote reünie worden georganiseerd! Een feest voor mensen met één gezamenlijke (jeugd)passie: basketbal. Na jaren je oud teamgenoten weer terugzien onder het genot van een hapje en een drankje, en natuurlijk een spelletje basketbal. Wanneer deze reünie precies is en hoe het wordt ingevuld is nog niet bekend, maar er wordt hard aan gewerkt!

Lijkt het jou leuk mee te denken, of mee te werken aan dit evenement dan is dit uiteraard mogelijk!

De jubileumcommissie bestaat uit Luuc Huisman, Conchita Boots, Jantina Bremer, Erwin Takens en Stefan Tissingh en is te bereiken via jubileum@zuidlarentrojans.nl.

Er wordt op dit moment ook druk gezocht naar namen van onze oud-leden, mocht je deze hebben en wellicht ook contactgegevens dan vragen we uw hulp! Mail deze gegevens naar jubileum@zuidlarentrojans.nl.

Één ding is zeker, we zullen er iets fantastisch van maken en vragen jouw aanwezigheid en hulp!

Je wordt op de hoogte gehouden via onze website , Facebook en Twitter. Mis niets en like/volg/deel dit met iedereen! Dit mag je niet missen!