BV Zuidlaren Trojans pakt punten en moet wedstrijd snel vergeten


BV Zuidlaren Trojans pakt punten en moet wedstrijd snel vergeten

29 november 2014 GRONINGEN – De heren van BV Zuidlaren Trojans Zuidlaren hebben afgelopen zaterdag in het Willem-Alexander Sportcomplex in Groningen de nummer laatst Moestasj verslagen met 35-50. Het was een weinig interessante wedstrijd maar de punten zijn binnen en dat is wat telt voor de Zuidlaarder basketballers.

Epeios opende de score gelijk in de eerste aanval en heeft die voorsprong daarna ook niet meer afgestaan in het verloop van de wedstrijd. De Groninger studenten konden goed bijblijven het eerste kwart (11-12) maar in het tweede kwart werd het gat geslagen door de Zuidlaarders (20-30). Een gevoel van ontevredenheid overheerste bij de Zuidlaarders want ondanks dat ze duidelijk beter waren lukte het niet dit overtuigend in de score uit te drukken.

De tweede helft van de wedstrijd was erg gezapig, beide teams leken er weinig zin in te hebben en doordat de tafel erg aan het rommelen was lag de wedstrijd veel stil wat het tempo ook niet ten goede kwam. Vooral het vierde kwart was saai, een kwartuitslag van 2-5 zegt genoeg. De overwinning was geen moment in gevaar, dat zat wel snor, maar voor de rest was het een wedstrijd om snel weer te vergeten.