Beste Trojans,

Na maanden is het dan eindelijk zover dat in ieder geval MU16 weer kan trainen in De Zwet vanaf morgen woensdag 19 mei.
Voor de Heren 1 en 2 zijn wij aan het overleggen wat er mogelijk is qua training. Dat ligt allemaal wat lastiger omdat je 1,5 meter afstand moet houden in een groepje van 2 en groepstrainingen nog niet mogelijk zijn. 
Dit geldt natuurlijk ook voor onze recreanten. Daarnaast mogen er maar maximaal 30 personen in de zaal aanwezig zijn en zoals jullie weten traint Ritola volleybal normaal gesproken dan ook. Dus dit vergt nog wel wat overleg met de gemeente en de trainer en spelers. Zodra daar wat meer over bekend is laten wij het jullie direct weten. Het begin is er gelukkig weer en hopelijk wordt er de komende periode nog meer versoepeld en kunnen wij weer “normaal” genieten van onze basketball sport.

Dit zijn de regels die de gemeente Tynaarlo stelt aan het gebruik van de sporthal:
–          Was je handen, draag mondkapje op plekken waar dat moet, registratie en gezondheidscheck blijven verplicht.
–          Kinderen tot 17 jaar: geen beperkingen. Sporten in groepsverband is toegestaan, geen 1.5 m en wedstrijden binnen de eigen club toegestaan.
–          Personen vanaf 18 jaar (binnen): Max 30 pers per ruimte, in max 15 groepjes van 2 personen exclusief trainer. 1.5 afstand verplicht. Geen groepslessen.
–          Kleedkamers en douches blijven gesloten, ouders mogen niet binnekomen alleen halen en brengen.
–          Wisselen van de groepen tijdens trainingstijden, geen stroming van sporters binnen  
–          Geen publiek toegestaan

Met vriendelijke groet,
Het bestuur