JU16 onderuit tegen de Mustangs in Emmen


JU16 onderuit tegen de Mustangs in Emmen

Emmen 22 maart –  De jongens van JU16 vertrokken deze keer zonder Thijs en Maurice (M. beterschap!) naar de Mustangs in Emmen.  Ze hadden er allemaal zin in want de afgelopen twee wedstrijden werd er van de Mustangs gewonnen.

FOTO-61

Klik op de foto voor meer foto’s

Het eerste kwart begon dan ook uitstekend en Epeios kwam direct op voorsprong. Mooie snelle aanvallen werden beloond doordat met name Laurens en Marvin prachtige punten scoorden. In het tweede kwart kwamen de Mustangs beter in het spel en begonnen met een opmars. Daan, Jemme en Yarno speelden goed samen en o.a. Rein had een paar mooie steals.
Daardoor stond Epeios na afloop van het tweede kwart nog met 24-22 voor.

Maar in het derde kwart ging het mis. De coach van de Mustangs werd gewisseld door een 17 jarige zeer gepassioneerde dame. Het bleek moeilijk om geconcentreerd te blijven spelen en ook de vermoeidheid lijkt toe te slaan. Dat kwam ook terug in het spel van Epeios en de jongens kregen diverse fouten aan de broek. Veel balverlies en slordige afwerking zorgden dan ook direct voor een achterstand.

Het laatste en 4e kwart kwamen Laurens en Onno weer op dreef en ook Marvin had een paar prachtige acties. De vrouwelijke coach van de Mustangs was dusdanig fanatiek dat ze zelfs, met nog 1 seconde op het scorebord en een vrije worp voor de Mustangs, nog een time-out aanvroeg om de mannen van de Mustangs op de mogelijke kans voor een rebound te wijzen. (hoe fanatiek kun je zijn……..)

Al met al een leuke wedstrijd met spannende momenten, maar helaas toch verloren met (48-34).