JU16 verliest thuis tegen M.A.C. Delfzijl


JU16 verliest thuis tegen M.A.C. Delfzijl 

FOTO-36

Klik op de foto voor meer foto’s

Zuidlaren 14 december 2013 – Het vroege tijdstip van de wedstrijd had duidelijk invloed op de prestaties van de jongens van JU16. Het team van MAC Delfzijl was duidelijk bij de start al helemaal fris en wakker en scoorde het ene punt na het andere. Zodat het team van BV Zuidlaren Trojans na afloop van het eerste kwart al tegen een flinke achterstand was opgelopen:
2 -24.

De trainers en coaches Karst en Walter moesten de jongens na het eerste kwart echt wakker schudden. Gelukkig kreeg het team toen eindelijk door dat er iets moest gebeuren. Laurens-Jan, Marvin en Jemme pakten snel de draad weer op en wisten toen gelukkig weer de nodige punten te scoren. Maar ook Rein, Yarno, Maurice, Onno, Daan en Thijs kwamen flink in actie en scoorden ook de broodnodige punten. Met mooi afgeronde acties wisten ze zelfs nog heel dichtbij te komen!
Dit ondanks dat de jongens en de vrouwelijke speler(s) van MAC Delfzijl gemiddeld een kop groter zijn dan onze mannen van BV Zuidlaren Trojans.
De eindstand werd uiteindelijk  46 – 59 in het voordeel van MAC Delfzijl.

Als de spelers van JU16 de volgende keer wat vroeger uit de veren komen en alvast onder de koude douche gaan staan, dan ben ik benieuwd hoe de volgende wedstrijd gaat verlopen 😉

FOTO-125