MIX-ALV-BBQ


MIX-ALV-BBQ

Tjonge jonge, wat een weergaloos spektakel was het gisteren!
Eerst werd het MIXTOERNOOI gespeeld in een zweterige sporthal met fantastische wedstrijden op het scherpst van de snede. De ouders lieten zich van hun beste kant zien, zowel tijdens de wedstrijden als achter de wedstrijdtafel en daar was het resultaat dan ook naar. De terechte kampioenen gingen er met de dit jaar geïntroduceerde wisselbeker vandoor en lieten zich de taart na afloop lekker smaken.

Na afloop werd de ALV gehouden in de afgeladen kantine (volgend jaar maar in de Martinihal vanwege gebrek aan ruimte…..).


Alle mensen werden bedankt voor hun inzet en bewezen diensten.
BV Zuidlaren Trojans bruist van de energie en zowel financieel als sportief zitten wij op het goede spoor. Laat het seizoen 2015/2016 maar beginnen want BV Zuidlaren Trojans Zuidlaren is er helemaal klaar voor. Wat extra leden zou natuurlijk wel helemaal fantastisch zijn.

Daarna ging de hele meute richting de fam. Bremer die voor de tweede keer op rij weer een geweldige barbecue hadden georganiseerd. Muziek, lekker eten en drinken en zelfs live muziek (met dank aan Kars en de U16-singers) maakten dat het feest doorging tot in de late uurtjes.
Tevens was het de tijd dat de spelers van U16 hun coaches Kars en Stefan wilden bedanken voor het kampioenschap met een paar prachtige boeketten bloemen. Daarnaast moesten de nieuwe clubsweaters natuurlijk even vastgelegd worden op de foto.

Names de vereniging BV Zuidlaren Trojans Zuidlaren wil ik de fam. Bremer nogmaals danken voor hun gastvrijheid!

Al met al een zeer geslaagde dag en iedereen een hele fijne vakantie gewenst en alvast iedereen veel succes en basketball-plezier voor het komende seizoen!

BBQ1 Kars en Stefan Truien 1 Truien 2 Truien 3 Truien 4