Teams BV Zuidlaren Trojans blijven in the winning mood


Teams BV Zuidlaren Trojans blijven in the winning mood

01 november 2014 Zuidlaren– De basketballteams van BV Zuidlaren Trojans uit Zuidlaren bleven ook dit weekend weer in the winning mood. De jongens onder 16 jaar namen de punten mee van BVG uit Groningen en het herenteam won thuis dik van studentenvereniging Groene Uilen, eveneens uit Groningen.

De wedstrijd van zaterdag 1 november was voor de U16 jongens alweer de vijfde overwinning op rij. Met 25-50 werd tegenstander BVG uit Groningen in hun eigen huis aan de kant gezet. In het eerste kwart werd het verschil al duidelijk want na 10 minuten stond het 2-14. De kwarten die volgden lieten een vergelijkbaar beeld zien alleen wisten de Groningers toen wel wat vaker het netje te vinden.

FOTO-135

Klik op de foto voor meer foto’s Heren 1 – Groene Uilen

FOTO-46

Klik op de foto voor meer foto’s JU16 – BV Groningen

 

 

Ook de heren van Epeios hebben deze zaterdag hun zegetocht voortgezet tegen de Groene Uilen uit Groningen. Vooral het eerste kwart benaderde de perfectie, mooi teamspel, simpele zeer effectieve aanvallen en harde defensie. Het leidde tot een ongekende 30-3 stand na 10 minuten. In de kwarten die volgden werd dat hoge niveau niet meer gehaald. De punten waren hoe dan ook allang binnen mede dankzij de zeven driepuntsbommen. De eindstand werd op een verpletterende 92-23 bepaald.

Deze wedstrijden waren een laatste oefening voor zaterdag 8 november. Dan viert BV Zuidlaren Trojans dat ze 40 jaar bestaat en beide teams zullen die middag als voorprogramma van het reüniefeest een oefenwedstrijd spelen tegen oud-ledenteams. De toegang voor deze oefenwedstrijden is gratis, in sporthal “De Zwet” in Zuidlaren vanaf 16:00. ’s Avonds is er een besloten feest voor leden en oud-leden in de kantine van Ritola achter de sporthal.