Woord van de voorzitter

Volg ons ook op:

Stefan Tissingh

Voorzitter

BV Zuidlaren Trojans

Het basketballseizoen 2022-2023 is inmiddels bijna halverwege, en het ziet er goed uit. Hieronder een opsomming van vooral goed nieuws:

Het recreantenteam heeft een paar nieuwe leden gekregen en een trainer in de persoon van Daniel. We zien dat het team hierdoor opbloeit met ook een paar nieuwe leden. Heren 1 staat dan wel onderaan in de competitie, maar ze leren elke week bij op het hogere niveau waarop ze dit jaar uitkomen. Een moeilijk jaar is het, maar de stemming lijdt er amper onder. Heren 2 doet het heel erg lekker en maakt misschien zelfs kans op een kampioenschap. Het M16 team onder leiding van Peter en Aron ontwikkelt zich enorm. Dit doen ze behalve op basketballgebied ook ontzettend in de lengte, de shirts zijn veel te klein geworden.

Tenslotte nog onze peanuts, de toekomst. Met trainers Gerard en Joeval hebben we goud in handen. De toeloop van nieuwe leden is zo groot dat we eigenlijk alweer op zoek moeten naar een derde trainer! Er zijn op dit moment 16 ingeschreven leden bij de peanuts variërend in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Wekelijks zijn er nieuwe kinderen die komen meetrainen. Hieronder ook een aantal Oekraïense kinderen. Zo dragen wij als vereniging ons steentje bij om deze kinderen hier in Nederland op te vangen, even lekker onbezorgd sporten.

Tijdens de ALV van 30 november zijn er ook nieuwe bestuursleden benoemd. Erwin Takens komt terug in het bestuur met hernieuwde energie en frisse ideeën. Dries Gankema neemt de rol van penningmeester over om zo snel mogelijk de financiën weer op orde te brengen na een lastig financieel jaar. Tenslotte ben ikzelf door jullie benoemd als de nieuwe voorzitter. Dank voor het vertrouwen. Al moet ik toegeven dat er ook geen tegenkandidaat was om op te stemmen 😉.

Het nieuwe bestuur gaat proberen nu zo snel mogelijk tot actie over te gaan, want er is veel te doen naast het inschrijven van al die nieuwe leden. Meer informatie volgt spoedig.

Dit was mijn eerste ‘Woord van de voorzitter’, ik hoop dat er nog vele mogen volgen met nog veel meer goed nieuws.

Stefan Tissingh,
Voorzitter

De Block nr 1 2022-2023