Het seizoen is bijna afgelopen. Om het seizoen 2018-2019 knallend af te sluiten organiseren wij ook dit jaar weer de traditionele seizoensafsluiting.

Het programma:
13:30-16:45 Mixtoernooi in De Zwet
Geen kosten, inschrijving bij de deur.

17:00-18:00 Algemene leden vergadering in De Zwet
Beslis mee over de toekomst van de vereniging!

19:00-00:00 Barbecue bij fam. Bremer Esweg 17, Zuidlaren
Vooraf opgeven en betalen via www.zuidlarentrojans.nl.

Hieronder meer informatie per onderdeel. Belangrijk is om de hele uitnodiging even goed te lezen.


Om half 2 zaterdagmiddag 23 juni starten wij met het mixtoernooi. Iedereen mag meedoen. Neem dus vooral al je vrienden, familieleden etc. mee! Je hoeft je hiervoor niet vooraf op te geven. Inschrijving gebeurt ter plaatse in de zaal en is gratis.

Hoe werkt dat dan: Je komt gewoon tegen 13:15 naar De Zwet waarna je je bij binnenkomst direct bij de tafel kunt inschrijven. Ter plekke worden de teams ingedeeld.

Alle gemaakte teams gaan strijden om de enige echte BV Zuidlaren Trojans Mixtoernooi-Wisselbeker! Die moet je toch eens gewonnen hebben. Hoe dan ook, het is altijd een gezellige boel. Het toernooi duurt van 13:30 tot 16:45.


Na afloop van het mixtoernooi is er tijd om je om te kleden en daarna samen met de winnaars van het toernooi van de taart te genieten (de winnaars delen volgens traditie de taart met iedereen). En dan begint ook de ALV in de kantine van De Zwet.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering hebben de leden en ouders de kans hun stem te geven over het beleid van het bestuur. De vergadering duurt hooguit een uurtje.

Een officiële uitnodiging krijg je binnenkort (dat hoort zo bij een ALV). In die uitnodiging vind je ook de agenda, de notulen van de vorige vergadering en de begroting voor 2019-2020.

Vanaf 19:00 is iedereen welkom bij de familie Bremer die hun tuin ook dit jaar beschikbaar hebben gesteld (waarvoor veel dank!) voor het leukste feestje van Zuidlaren.

We nodigen hierbij ook vooral ouders uit om ook te komen want dit is de perfecte kans om andere ouders ook wat beter te leren kennen. Vorig jaar waren zo goed als alle leden aanwezig dus er kan met recht worden gezegd: Voor jong en oud!

Als jij ook mee wilt barbecueën moet je je vooraf opgeven en betalen via de knop: 

Belangrijk detail, bij het inschrijven voor de barbecue moet je gelijk ook zelf het geld overmaken. Pas daarna is jouw deelname aan de barbecue echt geregeld.

Wij zoeken nog mensen die een lekkere zelfgemaakte salade willen meebrengen. Als meerdere mensen dat doen dan is er sowieso genoeg. Wil jij dat doen? Dan horen wij dat graag want vele handen maken licht werk. Stuur een berichtje naar voorzitter@zuidlarentrojans.nl